DIS-Norge
 
  English Norsk  

15-års jubileum

23 september 1991 ble DIS-Hordaland stiftet, dermed var det duket for festivitas på Kronstad Hovedgård i anledning vår 15-års dag

 

 

Leder Jarle Hannisdal ønsket velkommen til jubileumsfeiringen. Det var dekket flotte langbord i ballsalen og på menyen stod koldtbord. Her var mye god mat og stemningen var god rundt bordene.

Kveldens interlektuelle innslag var av Liv Marit Haakenstad som gjennom flere reiser til England og USA har forsøkt å finne nye opplysninger om utvandringen og de forholdene utvandrerne levde under. Hun tok oss med på en reise i form av lysbilder. Haakenstad sa også hvor vi kan lete etter utvandrere, som i passasjerlister, folketellinger, nekrologer osv. Det ble også vist til en del bøker som vi kunne bruke som oppslagsverk i jakten på utvandrerne.

Jubilemusfest Koldtbord

Per Aase Andresen holder Takk for maten tale

 

Det var 37 personer tilstede ved arrangetmentet. Det var gledelig å se at mange av vår nye medlemmer var med oss denne kvelden. Dessverre var det kun en av våre tidligere ledere som hadde anledning til å være med. Renathe-Johanne Wågenes hadde tatt turen og brakte med seg hilsener fra vår lokalgrupppe i Kvinnherad. I tillegg var det mange av DIS-Norges medlemmer som fra DISchat hadde sendt sine gratulasjoner.Takk til alle som var med på å gjøre dette til en flott jubileumsfeiring.

 

Styret i DIS-Hordaland

foto: Renathe-Johanne Wågenes